Новини

Назад

У Маріуполі підписали Меморандум про співпрацю в сфері охорони навколишнього середовища

31 липня 2019, 17:07
1807
Суспільство, Екологія

Сьогодні представники міської ради, громади та бізнесу підписали Меморандум про співпрацю та наміри. Його мета – проведення ефективної роботи в сфері охорони навколишнього природного середовища в місті.

Меморандум передбачає створення громадського ресурсного центру в Маріуполі в сфері охорони навколишнього природного середовища задля налагодження взаємодії серед представників  громади, влади та бізнесу. Також має на меті підвищити рівень участі громадян з метою покращення урядування та сприяння розвитку громадянської екокультури на основі спільних цінностей і порозуміння.

З боку міської ради документ підписав начальник управління з питань екології, енергоменеджменту Ваагн Мнацаканян. З боку громади – голова «Зеленої Ради» при виконавчому комітеті Валентина Абалмасова, представники громадських організацій «Зелений центр Метінвест», «Еко гурт», «Фонд розвитку Маріуполя», «Маріупольська товариство німців – Відергебург», «Рада жінок Донеччини», «Маріупольська спілка Молоді», «Рада голів ОСББ м. Маріуполя»; «Еко джанк», ректор "Донецького державного університету управління" Світлана Марова, ОСББ. З боку бізнесу -  кластер переробників відходів та вторинної сировини.