Новини

Назад

У Маріуполі обговорили питання зернової логістики

12 червня 2019, 18:02
1196
Суспільство

Сьогодні в Маріуполі відбулася перша міжнародна конференція «Зернова логістика та термінали України». Вона зібрала понад півсотні учасників. Серед них - представники морських торговельних портів України, Донецької обласної державної адміністрації, Маріупольської міськради, аграрних та транспортно-експедиторських компаній.

До початку конференції заступник міського голови Сергій Захаров обговорив з керівниками Департаменту розвитку базових галузей промисловості і директором Маріупольського морського торговельного порту незадовільний стан доріг, за якими вантажі доставляються в напрямку Маріуполя. А також необхідність їх відновлення і підтримки. Відповідні звернення додатково будуть спрямовані до профільних державних органів.

«Будь-яка конференція це, перш за все, рішення проблем, їх обговорення та вироблення концептуальних стратегічних напрямків в просуванні продукції виробництва. У нашому випадку - просування вирішення проблем логістичних, пов'язаних із зерновими терміналами, виробництвом зерна в Україні », - зазначив Сергій Захаров.

В ході конференції директори портів розповіли про свої досягнення в напрямку диверсифікації портів і модернізації підприємств. В рамках програми учасники конференції обговорили перспективи регіону зі зберігання і перевалки зерна в портах, нові термінали та агрологістику.