Новини

Назад

У Маріуполі модернізують вісім автобусів

21 лютого 2020, 16:35
1313
Суспільство, Транспорт

У депо №4 Маріупольського трамвайно-тролейбусного управління працює ділянка для фарбування та відновлення транспорту. Тут проходить модернізація автобусів, які курсують вулицями міста не один рік.

«Щоб продовжувати покращувати якість обслуговування, модернізуємо вісім автобусів. Їх у 2014 році подарувала Група Метінвест. Основна мета – зробити їх більш комфортними для пасажирів», - розповів Віталій Донєв.

Перший автобус вже в роботі. Встановлюють систему кондиціонування, світлодіодні маршрутні показники, голосовий інформатор, відеокамери, медіасистему та wi-fi.

Крім того, власними силами роблять нові сидіння. Це оперативніше та дешевше. Якість при цьому не страждає.

За словами начальника МТТУ, у липні поточного року всі вісім автобусів планується випустити на маршрути міста.

Це важливий крок уперед. Завдяки даній ініціативі ми зможемо самостійно модернізувати наш транспорт, робити його більш комфортним та безпечним
сказав Вадим Бойченко

Також у цьому році стартує реконструкція депо. На сьогодні, завершується процес отримання узгодження тендерної документації від Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР). У березні планується оголосити міжнародні тендерні процедури.

В реконструкцію депо інвестують міжнародні партнери. ЄБРР виділяє 2,5 млн євро, а Міжнародна фінансова корпорація (IFC) – 1,5 млн євро.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.