Новини

Назад

На виконкомі затвердили робочі проекти з будівництва та ремонтів

18 жовтня 2019, 16:18
1607
Суспільство, Засідання виконавчого комітету

Сьогодні в Маріуполі відбулося засідання виконавчого комітету. Члени виконкому затвердили робочі проекти з реконструкції приміщення під інклюзивно-ресурсний центр та будівництва майданчика з антивандальними тренажерами на базі Міського ліцею.

За словами начальника управління капітального будівництва Галини Шейченко, проект реконструкції дитячого садка №120 під інклюзивно-ресурсний центр передбачає перепланування наявних приміщень, зміну їх функціонального призначення, заміну систем опалення, вентиляції, водопостачання та каналізації, благоустрій прилеглої території. Загальна вартість реконструкції майже 120 млн грн.

Також затвердили проект будівництва спортмайданчика з антивандальними тренажерами при Міському ліцеї. Ним передбачено створення сучасної спортивної інфраструктури з установкою баскетбольних щитів, мощення гумовими плитами та встановленням зовнішнього освітлення. На роботи планується виділити понад 500 тис грн.

Крім того, члени виконкому підтримали рішення про включення квартири по вулиці Київській до фонду соціального житла. Її хочуть передати родині з чотирьох осіб. Директор департаменту по роботі з активами Світлана Штенда розповіла, що раніше вони передали свою однокімнатну квартиру в комунальну власність. Натомість їм нададуть двокімнатну.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.