Новини

Назад

Муніципалітет припинив роботу з недобросовісним перевізником

03 вересня 2019, 18:37
1121
Суспільство, Транспорт

Сьогодні на засіданні виконкому прийняли рішення про дострокове розірвання договору з приватним перевізником «Н-Транс». Підприємець порушував встановлені графіки роботи маршруток. Крім того, надходили скарги від жителів. Ключове в зверненнях громадян - незадовільний стан транспорту і неповажне ставлення співробітників підприємства до пасажирів.

За словами директора департаменту транспорту та зв'язку Василя Клата, з початку року фахівці департаменту транспорту і зв'язку спільно з співробітником «Укртрансбезпеки» провели 73 перевірки маршрутних таксі даного перевізника. За фактом порушень складено 48 актів. Зворотнього зв'язку щодо усунення технічних неполадок від перевізника не надходило.

«Приватні перевізники зобов'язані формувати план-наряд і передавати його в диспетчерську службу. Компанія «Н-Транс» повністю ігнорує цей факт. Також не повідомляється про перевстановлення системи GPS з оного транспортного засобу на інший. Це створює незручність для жителів при використанні електронних графіків маршрутів », - підкреслив Василь Клат.

Перевізник виконує тільки 50% рейсів від встановленого плану. Основні порушення спостерігаються на маршрутах № 112, 146, 131, 101, 211, 150, 153. Також були проаналізовані регулярні гнівні публікації в соціальних мережах з приводу роботи компанії і персоналу.

Міський голова Вадим Бойченко підкреслив, що нові атобуси повністю компенсують нестачу транспорту для городян.

 

Ми стали на шлях розвитку комунального транспорту. Вивести якість послуг, що надаються, на європейський рівень - наша головна мета. У місто вже приїхали нові автобуси, поставки тривають. Дане рішення - це відповідь на запит жителів, які втомилися від незадовільного стану маршруток,
підкреслив міський голова.

Розірваний договір з перевізником «Н-Транс» за маршрутами № 112, 156, 131, 101, 211, 150, 153, 145.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.