Новини

Назад

Міжнародне співробітництво: в Старому Криму капітально відремонтують школу

16 червня 2020, 14:38
1307
Суспільство, Освіта

У Маріупольській спеціалізованій школі № 46, з поглибленим вивченням новогрецької мови, планують приступити до капітального ремонту. Так, вже пройшли тендерні процедури і після узгодження договору підрядник приступить до робіт. Школа розташована в селищі Старий Крим.

Для реалізації даного проєкту в жовтні минулого року Маріупольська міська рада уклала грантову угоду з Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО). За її умовами вдалося залучити 600 тис євро від міжнародних донорів, на фінансування заходів з підвищення енергоефективності установи. У свою чергу інші роботи, згідно з проєктно-кошторисної документації, планують фінансувати за рахунок міського бюджету.

Проєктом передбачається виконати капітальний ремонт, утеплення покрівлі, фасаду будівлі, заміну віконних і дверних блоків, ремонт внутрішніх приміщень, заміну комунікацій та благоустрій території.

Варто відзначити, в селищі школа є одним з центрів соціально-культурного та спортивного життя, а також центром національного та духовного виховання.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.