Новини

Назад

Михайло Когут провів особистий прийом громадян

12 серпня 2020, 14:26
994
Суспільство, Житлово-комунальне господарство

Перший заступник міського голови Михайло Когут провів особистий прийом громадян. Він проводився з дотриманням обмежувальних заходів. Переважно маріупольці просили допомогти у вирішенні питань, пов'язаних з житловим фондом.

Серед них, мешканка проспекту Металургів, 21. Вона попросила допомоги в проведенні ремонту фасаду будинку. За її словами, є нагальна потреба відновити верхній і середній карнизи, цоколь будинку, провести фарбування.

Також з проханням про прискорення вирішення питання про ремонт покрівлі звернулися мешканці будинку по вулиці Гранітній, 158. Вони розповіли, що на даху є місця, де під час дощу протікає вода.

Під час прийому всі питання були детально вивчені. Структурним підрозділам дані відповідні доручення. Михайло Когут зазначив, в Маріуполі є ефективний спосіб управління житлофондом - ОСББ. На сьогодні в об'єднання перейшли майже 900 будинків.

«В рамках ОСББ у мешканців є надійні інструменти, які допомагають вирішити нагальні питання ремонту будинків. Зі свого боку, ми реалізуємо Програму підтримки, в рамках якої надаємо допомогу об'єднанням. Проблеми житлового фонду будуть вирішуватися поетапно і комплексно», - зазначив Михайло Когут.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.