Новини

Назад

Маріупольські дітлахи розповіли міському голові про Незалежну Україну

24 серпня 2017, 14:18
1616
Суспільство

Міський голова Вадим Бойченко не упускає можливості поспілкуватися з маріупольцями. Маленькі городяни, як і їх літні родичі, також мають своє бачення розвитку Незалежної України, про яке з задоволенням розповідають.

В одному з маріупольських дворів до Вадима Бойченко підбігли маленькі маріупольці. Вони наперебій почали розповідати міському голові про нові майданчики, лавки та асфальт, на якому їм вже не страшно кататися на своїх велосипедах та скейтах, та як їм виявилися до душі останні зміни.  Мер запитав у них, чи знають вони, яке сьогодні свято? Як виявилося, не дивлячись на те, що вони не були слідками історичних подій 1991 року, зараз їм вже зрозуміло що таке незалежна країна і навіщо за це боротися.

«Да, я знаю яке сьогодні свято! – ділиться хлопчик Микита, - сьогодні День Незалежності України! Це дуже важливе свято для нас. Нам про нього багато розповідають у школі та батьки».

Вадим Бойченко звернув увагу молоді на те, що міська влада робить заради гарного майбутнього дітей – це і новий транспорт, і розваги і нові виші, та як важливо все це берегти. Дітлахи пообіцяли, що з себе і почнуть робити наше місто ще краще, бо саме за ними дійсно гарне майбутнє нашої країни.​