Новини

Назад

Біля маріупольської школи №47 відкрили новий спортивний комплекс

30 вересня 2019, 17:48
1878
Суспільство, Освіта, Спорт

Маріупольська школа №47 змінилася до невпізнання. Масштабна реконструкція вдихнула в навчальний заклад нове життя. Крім ремонту будівлі, тут побудували унікальний для міста спортивний майданчик. Його відкриття відвідали міський голова Вадим Бойченко та Народний депутат України Вадим Новинський.

Футбольне та баскетбольне поля зі штучним покриттям, багатофункціональний універсальний майданчик, волейбольний майданчик, 100 метрова бігова доріжка з гумовим покриттям. Так виглядає новий спортивний комплекс. Вартість проекту - понад 16,5 млн грн.

Діти з великим ентузіазмом займаються спортом на нових тренажерах і грають в футбол. Минулого тижня на базі навчального закладу розпочалася шкільна спартакіада.

Вадим Бойченко та Вадим Новинський високо оцінили спортмайданчик. Почесні гості навіть забили перший гол у футбольні ворота.

Маріупольські діти повинні надихатися на заняття спортом. Без сучасної інфраструктури це неможливо. Тут створені всі умови, щоб проводити шкільні та районні змагання. Діти будуть рости сильними та здоровими,
підкреслив Вадим Бойченко.

Вадим Новинський поцікавився, наскільки поле захищене від вандалів. Директор школи Ніна Воробей підкреслила, що по всьому периметру встановлені камери відеоспостереження, а ввечері поле буде повністю освітлюватися.

При цьому директор навчального закладу відмітила, що спортмайданчик є центром не тільки спорту, але і культурного дозвілля жителів. У планах проводити тут районні свята та конкурси.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.