Новини

Назад

«Громадський бюджет»: у маріупольців є можливість реалізувати свої ідеї

10 квітня 2019, 19:24
1161
Спорт, Громадський бюджет

У Маріуполі проходять комунікаційні зустрічі з жителями міста. Їх мета - ознайомити з програмою міні-грантів «Громадського бюджету». Одна з них відбулася сьогодні в освітньому "Мультицентрі" за напрямом «Спорт».

На зустрічі презентували і вже реалізовані проекти програми, і ті, які планується втілити в цьому році.

Так, в минулому році 11 заявок були успішно реалізовані. Серед них - проект «Будь здоров». Його мета - популяризація здорового способу життя серед дітей з інвалідністю шляхом проведення з ними оздоровчих занять з плавання. Протягом декількох місяців з дітьми займалися в басейні, вчили плавати і адаптуватися.

В цьому році втіляться 7 заявок. Серед проектів - «Ветеран спорт», «Гонка на виживання», «Турнір з баскетболу 3х3», шоу на воді «В гостях у Нептуна» та інші. Наприклад, проект «У гостях у Нептуна» був проведений в минулому році і переміг уже вдруге. Це спортивно-розважальний захід в форматі шоу, який дає можливість побачити різноманітність водних видів спорту, а учасникам шоу - показати їх красу.

Завдяки програмі міні-грантів «Громадського бюджету» кожен житель Маріуполя може запропонувати власний проект з розвитку спорту і виграти грант на його реалізацію протягом наступного року.

Часові рамки для подачі заявок зі спортивного напрямку - з 15 травня до 15 жовтня 2019.