Новини

Назад

«Бумбокс» і феєрверк: фінал святкування Дня міста подарував масу яскравих вражень

26 вересня 2021, 13:30
1799
Культура

Яскраво та гучно закінчилося масштабне святкування 243-го Дня народження Маріуполя. Фінальною локацією стала площа Свободи. На ній виступили відомі українські артисти, а феєрверк подарував масу позитивних емоцій. Розвитку, світу і сімейного благополуччя побажав маріупольцям міський голова Вадим Бойченко.

«Сьогодні про розвиток Маріуполя говорять далеко за межами України. Ми змогли досягти цього, тому що всі проєкти реалізовуємо разом. Кожен вкладає в них частинку себе. Маріупольці активно залучені в життя міста. Сьогодні видно, як змінюється місто, але його справжня краса в його жителях»,

- зазначив мер.

Першим на сцені виступив місцевий кавер-бенд Endorphins. Після маріупольці голосно вітали відомого співака Дантеса. Молодь танцювала і робила Селфі на прикрашеній лазерним підсвічуванням площі. Дантес зазначив, що в Маріуполь приїжджає вже не перший раз, і місто не перестає його дивувати. Маріуполь стрімко змінюється та розвивається. А група «Один в каноє» проїхала понад тисячу кілометрів, щоб побачити наше місто. Артисти були щиро раді зустріти своїх фанатів, які знали слова майже всіх їхніх пісень. Також вони поділися своїми першими враженнями, сказавши, що місто дуже зелене і сучасне. Хедлайнером програми стала рок-група «Бумбокс». Маріупольці голосно підспівували відомим хітам, а соліст Андрій Хливнюк зазначив, що на цьому концерті побачив, наскільки маріупольці позитивні: «І нехай хтось спробує сказати, що ми різні! Ми всі - українці».

Справжнім подарунком на завершення свята став феєрверк. На кілька хвилин він розфарбував нічне небо тисячами різнокольорових вогнів.