Новини

Назад

У Маріуполі готуються до першого дитячого показу мод

12 лютого 2020, 13:57
942
Суспільство, Культура, Анонси міських заходів

У Маріуполі продовжують підготовку до однієї з головних подій цієї весни - першому дитячому показу мод «Junior Fashion Day». Унікальність проєкту в тому, що діти не тільки пошиють вбрання для показу, а й продемонструють їх на подіумі. Одне з пробних дефіле пройшло в Центрі розвитку стартапів 1991 Mariupol.

За словами директора методично-консалтингового Центру Ірини Святченко, батьки і діти об'єднали зусилля для створення сучасних і модних образів.

«До Маріуполя з'їдуться юні дизайнери зі всієї країни. В рамках fashion-події пройде інклюзивний перформанс. На один день наше місто стане епіцентром дитячої моди», - зазначила вона.

У програму заходу увійде дефіле від юних модельєрів, театральні та музичні виступи, благодійна лотерея та інші творчі активності. Також свої колекції представлять учні швейного ательє Центру розвитку дітей, молоді та педагогів «Генерація UA». Нагадаємо, він працює на базі Методично-консалтингового Центру Маріупольської міської ради з грудня минулого року.

Сам Junior Fashion Day пройде 4 березня в Центрі розвитку стартапів 1991 Mariupol. Проєкт Генерація UA реалізується з ініціативи «Дитячого Фонду Німеччини» і «Жовто-блакитні Крила» за фінансової підтримки федерального міністерства економічної співпраці та розвитку Німеччини.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.