Новини

Назад

Дитячий садок № 117 стане комфортною, безпечною та енергоефективною установою

27 січня 2020, 15:09
928
Суспільство, Освіта

У мікрорайоні «Черемушки» проходить реконструкція дитячого садка №117. Інвестиції в проект - понад 40 млн гривень з міського і державного бюджетів. Хід робіт перевірили голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Кириленко та міський голова Вадим Бойченко.

Садок відвідують понад 250 дітей. Діє 12 груп. Капітальний ремонт йде згідно з планом. Відкрити оновлений дитячий сад планують в червні поточного року. У приміщенні вже провели демонтаж та оздоблювальні роботи. Міняють інженерні мережі та комунікації.

Дошкільна установа отримає новий вигляд. Створять умови для дітей з інвалідністю, облаштують спортмайданчик. Покладуть прогумовану плитку, яка буде безпечною для дітей.

Це буде інноваційний дитячий сад. Тут будуть створені всі необхідні комфортні та безпечні умови для дітей. При цьому будівля стане енергоефективною,
зазначив Вадим Бойченко.

Губернатор Павло Кириленко оцінив проект. Він підкреслив, що подібні об'єкти мають важливе значення для розвитку міста і області.

Ми допомагаємо реалізувати подібні проекти. Ми «включаємось» в придбання обладнання, установку. Якщо необхідна допомога з завершення таких проектів, ми також не стоїмо осторонь,
підкреслив він.