Новини

Назад

Вадим Бойченко перевіряє якість асфальтування «Затишних дворів»

22 серпня 2017, 11:01
1483
Суспільство, Житлово-комунальне господарство

Під час робочих об'їздів міський голова Вадим Бойченко приділяє велику увагу реалізації програми, спрямованої на підтримку ОСББ - «Затишний двір». В її рамках співробітники «Маріупольавтодора» виконують асфальтування внутрішньоквартальної території. Мер перевірив якість виконуваних робіт по проспекту Миру, 75-Б.

Вадиму Бойченко розповіли про комплексний підхід в асфальтуванні двору та його особливості. Наприклад, «Автодор», крім асфальтування «Затишного двору», взяв на себе додаткове навантаження - виконати асфальтування в'їзду соціального центру, що примикає до будинку, з урахуванням всіх елементів доступності.

У свою чергу мешканці ОСББ раді, що у них з'явиться нове асфальтне покриття, а дірки та вибоїни - підуть в минуле. Як зазначив керівник «Автодору», співробітники комунального підприємства не приступають до асфальтування на ділянки та об'єкти до тих пір, поки не отримають дозволу від господарів мереж, що проходять під землею. Щоб потім не піднімати дорожнє полотно, в разі якщо там передбачено проведення ремонтних робіт.

Голова та мешканці ОСББ поспілкувалися з мером, поділилися з ним планами подальшого розвитку двору і житлового фонду. Зокрема, обговорили подальше озеленення подвір'я.

«Філософія ОСББ полягає в об'єднанні жителів навколо свого «Затишного двору». Таким чином, поступово ми об'єднаємося навколо нашого Маріуполя - це будуть вже інші люди та місто. Всі стануть великою та дружньою сім'єю, будуть однаково ставитися до проблем, розуміти їх і разом вирішувати»,
зазначив Вадим Бойченко.