Новини

Назад

Сергій Палкін і Даріо Срна подивилися об'єкти, які будуть реалізовані в рамках цільової програми «Будь сильним. Надихай. Будь першим»

05 березня 2018, 18:21
2507
Суспільство, Спорт

Міський голова Вадим Бойченко показав генеральному директору ФК «Шахтар» Сергію Палкіну та капітану команди Даріо Срні об'єкти, які будуть реконструйовані в рамках Цільової програми розвитку спорту «Будь сильним. Надихай. Будь першим". Коротка екскурсія відбулася перед презентацією Програми в СК «Іллічівець» сьогодні в Маріуполі.

Мер показав гостям об'єкт у Приморському парку, який планують перетворити в повноцінну базу для проведення турнірів з футболу різного рівня. Це буде єдиний в Україні футбольний комплекс на березі моря.

Будівництво критого манежу та реконструкція санаторію-профілакторію «Чайка». Поруч з санаторієм планується будівництво декількох футбольних полів з натуральним і синтетичним покриттям
зазначив Вадим Бойченко.

Даріо Срна ознайомився з планом реконструкції і дав свої рекомендації. Він зазначив, що сектор з фітнесом доцільно розмістити на першому поверсі будівлі санаторію з виходом на футбольне поле.

Також Вадим Бойченко показав міський водноспортивний комплекс по Приморському бульвару. Він розповів, що Маріуполь одне з небагатьох міст України, в якому представлений вітрильний спорт. Довгий час його розвитку не приділялося належної уваги. Планується повна реконструкція комплексу. Після його модернізації в місті буде створена сучасна база для розвитку вітрильного спорту.