Новини

Назад

Маріупольці запалювали на концерті фестивалю «Вільний Маріуполь» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

16 червня 2019, 09:58
1921
Суспільство, Культура

У Маріуполі пройшов масштабний фестиваль «Вільний Маріуполь». Подія присвячена п'ятій річниці визволення міста. Жителів і гостей міста з самого ранку чекав парад військовослужбовців, майстер-класи, спортивні змагання і маса розваг. Завершився фестивальний день концертом українських зірок на Театральній площі.

Першим виступив колектив студії «Квартал-95», на сцену запросив їх Президент Володимир Зеленський. Актори привітали маріупольців з Днем визволення міста і продовжили програму гумористичними номерами.

Після, сцену фестивалю "підірвала" рок-н-ролом група «Скрябін». Артисти дарували драйв і запалювали так, що глядачі викликали їх на біс кілька разів. Музичний вечір продовжила молода українська співачка JERRY HEIL. Дівчина була здивована наскільки добре маріупольці знали пісні, її викликали на біс і хором співали хітові композиції.

Потім на сцену фестивалю вийшла група «Мотор'ролла». Музиканти подарували позитивний настрій, виконали давні і нові треки. Після запальних пісень для городян і гостей міста виступила лірична TAYANNA. Маріупольці створили романтичну атмосферу, запалюючи ліхтарики на телефонах під час виступу співачки. Завершився концерт на головній сцені виступом «ТНМК», яке стало кульмінацією вечора. Глядачі підспівували, танцювали і ловили хвилю драйву разом з улюбленим гуртом.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.