Новини

Назад

Каннський кінофестиваль, історія виноробства та подорож до Парижу: в Маріуполі відбудеться День Франції

20 червня 2019, 08:42
1628
Культура, Анонси міських заходів

Сьомого липня в Маріуполі відбудеться святкування Дня Франції. У цьому році для маріупольців та гостей міста організують «Французькі канікули». В рамках свята відбудеться розіграш путівки до Парижу.

Епіцентром подій стане Театральний сквер. На один день центр Маріуполя перетвориться в маленьку Францію з культурою, традиціями і самобутністю її унікальних провінцій та міст.

Маріупольці та гості свята зможуть відвідати один з найзнаменитіших французьких курортів на Лазуровому узбережжі і під прицілом папараці відчути себе справжніми зірками Каннського кінофестивалю.

Найменших гостей свята чекає столиця французьких ароматів - місто Грасс. Парфумерний дім «Шанель» проведе для дітлахів майстер-клас з виготовлення парфумів. Юні парфумери винайдуть свій аромат, придумають назву та отримають іменний сертифікат.

Справжнім відкриттям для маріупольців стане Турретт-сюр-Лу. Мало хто знає, але саме це середньовічне місто називають французькою столицею фіалок. Людей, закоханих у вино, чекає провінція Бордо. Професійний сомельє вже готовий провести незабутній екскурс в історію виноробства. Ну і, звичайно, Париж - столиця моди і кутюр'є, які покажуть свою майстерність та перетворять всіх охочих у французьких модників і модниць.

Розважати маріупольців на «Французьких канікулах» будуть міми, вуличні художники та музиканти.

Кульмінацією святкування стане розіграш путівки до Парижу. Для цього достатньо розповісти свою історію кохання, поділитися нею за посиланням https://tinyurl.com/yyotqckp бути присутнім на святі і спланувати свою подорож.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.