Новини

Назад

Робочі групи та комісії: активна діяльність депутатів у межах міської ради

16 жовтня 2019, 16:04
656
Діяльність депутатського корпусу

Депутати міста на постійній основі є членами різних комісій виконкому міської ради. Спілкуючись з мешканцями міста, вони добре знаються на проблемах людей та які рішення треба приймати задля їх вирішення. Беручи участь у засіданнях, вони висловлюють компетентну думку стосовно порушених питань.

Зазвичай до складу комісій входять спеціалісти, які за фахом або суспільною діяльністю розуміються на її проблематиці.

Депутат Юрій Дорошенко бере участь у декількох комітетах. «Можу сказати, що всі робочі групи активно працюють та вирішують багато питань. Опрацьовуючи актуальні питання знаходять відповіді та колегіально приймають рішення», - розповідає депутат.

Одразу декілька представників депутатського корпусу є членами міської комісії з розгляду звернень мешканців Маріуполя щодо надання матеріальної допомоги за рахунок коштів міського бюджету. Вони збираються щомісяця та детально вивчають кожен окремий випадок.

А завдяки участі депутатів у діяльності експертної ради «Бюджету громадської участі», було розглянуто та реалізовано багато цікавих пропозицій та проектів від громади міста.

Окрім цього депутати є членами комісії з питань користування об’єктами благоустрою на території Маріуполя, громадської комісії з житлових питань при виконкомі міської ради, комісії з проведення конкурсного відбору на вакантні посади керівників комунальних закладів загальної середньої освіти міста Маріуполя, постійно діючої комісії з придбання об’єктів нерухомого майна при виконкомі міської ради та інших.

Таким чином, це гарна нагода залучати депутатів до важливих питань сьогодення та враховувати їх думку при прийнятті рішень. Вони з відповідальністю ставляться до членства у міських комісіях та намагаються відвідувати кожне засідання.