Новини

Назад

«IMPULSE»: в Маріуполі пройшов перший тренінг для вчителів англійської

11 листопада 2019, 13:40
600
Суспільство, Освіта

В рамках проекту «IMPULSE» пройшов перший тренінг для вчителів англійської. Його мета - впровадження сучасних підходів до навчання, обмін професійним досвідом і підтримка ініціатив маріупольських педагогів. У проекті задіяні 20 вчителів.

На першому занятті педагогам представили результати опитування серед школярів. Нагадаємо, діти могли пройти міні-опитування онлайн. Він стосувався діючої програми навчання англійської. В ході дискусії вчителі обговорили, як вони можуть оптимізувати навчальний процес. Зробити його сучасним і цікавішим для молоді. Тренери проекту поділилися деякими практиками в сфері вивчення розмовної англійської.

Нагадаємо, протягом двох місяців пройде серія тренінгів. На них педагоги будуть не тільки підвищувати кваліфікацію, а й розробляти неоподходи до навчання. Також на зустрічі обговорять тонкощі навчання в інклюзивних класах.

По закінченню проекту пройде масштабний форум, де будуть представлені кращі ідеї з методики викладання. Троє вчителів зможуть отримати грант на їх реалізацію.

Нагадаємо, проект розроблений Фондом розвитку Маріуполя в партнерстві з Маріупольською міською радою, Донецьким державним університетом управління, Агентством місцевої демократії в Маріуполі, Маріупольським союзом молоді, Маріупольським міським ліцеєм. Ініціатива підтримана програмою Регіонального офісу англійської мови (RELO) Посольства США в Україні.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.