Новини

Назад

У Маріуполі пройшов молодіжний «Б.У.М!»

11 лютого 2020, 11:26
540
Суспільство, Освіта

Студенти маріупольського осередку Української академії лідерства запустили черговий проєкт «Бажай! Удосконалюй! Мотивуй!» (Б.У.М!). В рамках нього в Центрі розвитку стартапів 1991 Mariupol пройшов молодіжний нетворкінг. На ньому близько 50 студентів обговорили ряд ініціатив, здатних вже сьогодні перетворити рідне місто в епіцентр молодіжного життя регіону.

«Наша мета - створити в Маріуполі осередок проактивного молоді. Вони будуть генерувати інноваційні ідеї і впроваджувати їх. Кожен школяр і студент Маріуполя може стати агентом змін в своєму місті», - зазначив ментор маріупольського осередку УАЛ Тарас Козаченко.

На початку зустрічі пройшов тренінг з проєктного менеджменту. Даний напрямок один з ключових в розробці та просуванні нових ідей і соціальних стартапів. Далі студенти УАЛ Маріуполь представили свої проєкти. Серед них віртуальна версія роботи Організації об'єднаних націй, де кожен зможе відчути себе іноземним делегатом. Також школа волонтерства та соціальний проєкт «Тарілка».

«У концепті проєкту «Тарілка» - переробка прострочених, але не зіпсувавшихся продуктів з супермаркетів. Багато магазинів просто утилізують цей товар. У той час, як частина продуктів ще придатна до вживання. Ми б хотіли розробити волонтерську мережу магазинів, де такі б продукти роздавали безкоштовно людям в складних життєвих обставинах», - розповів Тарас Казаченко.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.