Новини

Назад

Комунальні підприємства Маріуполя посипають дороги і тротуари піщано-сольовою сумішшю

12 січня 2019, 09:34
672
Житлово-комунальне господарство

У Маріуполі погіршилися погодні умови. Днем - різке потепління з опадами, а вночі - мороз. З цієї причини напередодні збирався штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, на якому визначили план заходів по боротьбі з наслідками негоди.

 Так, техніка «Автодору», «Комунальника» і «Зеленбуду» обробила  дорожньо-вуличну мережу близько 190 тоннами піщано-сольової сумішшю. 12 осіб були задіяні в чищенні лівневок. Відновлено більше 50 м3 води.

З 6:00 для посипання тротуарів вийшла спецтехніка. Також до ручної посипання та прибирання урн залучили понад 75 людей.

Варто зазначити, що вчора вивезли 1700 м3 снігу. В цілому з початку року було вивезено 3532 м3 - а це понад 440 автомобілів МАЗ.

Просимо водіїв бути гранично уважними, дотримуватися правил дорожнього руху. При русі дотримуватися дистанції. Слід бути особливо пильними на прибудинкових, внутрішньо квартальних та міських дорогах. Також просимо водіїв не залишати транспортні засоби на узбіччях доріг, щоб не ускладнювати роботу комунальної техніки.

Пішоходів закликаємо бути також уважними при виході на вулицю. Переходити проїзну частину, повністю переконавшись у безпеці.

Крім того, нагадуємо підприємцям про необхідність дотримуватися правил благоустрою. Утримувати у порядку прилеглу територію біля торгових об'єктів, посипати піщано-сольовою сумішшю підхідні шляхи, щоб уникнути нещасних випадків.