Новини

Назад

У Маріуполі шукачам роботи представили понад 400 вакансій

23 липня 2019, 14:17
635
Суспільство

У міському палаці культури «Український дім» пройшов масштабний ярмарок вакансій. Співробітники Маріупольського центру зайнятості та фахівці 15 великих підприємств міста представили шукачам роботи понад 400 вакансій. В ході заходу близько 300 маріупольців отримали професійну консультацію і можливість незабаром пройти співбесіду на цікаву для них посаду.

Актуальні для Маріуполя вакансії охоплювали галузі металургії, транспорту, будівництва і комунального господарства.

Як розповіла заступник директора Маріупольського міського центру зайнятості Світлана Міщенко, формат ярмарки передбачав дві локації. На першій тих, хто шукає роботу інформували про умови праці, рівень заробітної плати та соціальні гарантії. Також усі охочі могли залишити своє резюме та контактні дані для проходження співбесіди вже на місці майбутньої роботи. На другій локації надавалася інформація про можливості професійного навчання, тимчасову роботу та про інші послуги державної служби зайнятості.

«Ярмарки вакансій допомагають маріупольцям в розв'язанні проблем з працевлаштуванням. Жителі та гості міста можуть отримати різні професійні консультації, це значно скорочує час на пошуки роботи. Подібні заходи спрямовані на підвищення інформованості населення та оперативне співробітництво з роботодавцями», - зазначила Світлана Міщенко.

Також тим хто прийшов демонстрували відеопрезентації та відеовакансії роботодавців, пропонували сучасні сервіси служби зайнятості, серед яких «Google-карта вакансій».

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.