Новини

Назад

«Міськводоканал» приступив до другого етапу модернізації водопостачання по проспекту Миру

22 травня 2020, 14:30
821
Житлово-комунальне господарство

КП «Міськводоканал» проводить комплексні роботи із заміни водоводів і каналізаційних труб. Щомісяця замінюють близько 5 км труб. Одне з ключових напрямків модернізації інженерних комунікацій міста - це демонтаж старих металевих труб. Заміну проводять на сучасні пластикові мережі водопостачання, це призводить до скорочення втрат води на 3,5%.

Так, співробітники підприємства приступили до другого етапу модернізації водопостачання по проспекту Миру, на ділянці від бульвару Хмельницького до вулиці Осипенко. Старі металеві труби відпрацювали свій нормативний термін експлуатації і знаходилися в незадовільному технічному стані.

Бригади аварійно-відновлювальної служби підприємства виконали заміну магістрального водоводу діаметром 110 мм. Також замінили внутрішньодворову систему водопостачання будинків 82, 84, 86, 88, 90, 92, 94 по проспекту Миру і вводи до неї. В цілому вклали понад 350 метрів пластикових труб. Також під час проведення робіт провели перемикання споживачів від старої гілки на новий водогін.

Читайте також наші новини в Facebook та Telegram.