Новини

Назад

Бути ближче до громади: КСНи, поліція та МНС розробляють дорожню карту співпраці (ФОТО)

18 лютого 2020, 14:41
388
Діяльність депутатського корпусу

 Голови комітетів, співробітники поліції Лівобережного району та співробітники ДСНС провели спільну комунікацію.

 Начальник сектора превенції Лівобережного відділу поліції Леонід Ксеніта поінформував про стан правопорядку на закріпленій території.  Комітетам самоорганізації населення правоохоронці надали графіки роботи дільничних інспекторів та опорних пунктів поліції.  Присутніх цікавила програма «Безпечний дім». Поліцейський звернувся до комітетів, щоб вони повідомляли, де створюються двори з установкою зовнішніх відеокамер.  Ксеніта пояснив, що це дієва профілактика злочинності.

 «Зі свого боку ми доносимо до членів ОСББ, що є така програма, розповідаємо про її переваги.  Відеокамери встановлюють не тільки на будинках, але й по периметру дворів», - говорить голова КСН «Центральний» Лариса Шаруда.

Співробітники 3-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області розповіли головам комітетів про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті, особливо в осінньо-зимовий період.  Також нагадали учасникам заходу правила безпечної експлуатації печей на твердому паливі й при експлуатації електропобутових приладів для обігріву приміщення.  Не залишили без уваги й тему щодо виявленню вибухонебезпечних предметів.