Новини

Назад

Депутат Ніна Павлюк: Вже наступного тижня випускники можуть отримати у нас комплекти одягу безкоштовно (ФОТОРЕПОРТАЖ)

03 травня 2019, 14:20
844
Діяльність депутатського корпусу

Депутат міської ради, член постійної комісії з питань соціального захисту Ніна Павлюк знову оголосила благодійний проект з обміну речами для майбутніх випускників.  На базі громадської організації «З нами добрі серця» приймають від населення одяг в охайному стані, з речами працюють дизайнери та швачки-волонтери. Уже в ідеальному вигляді костюми та сукні роздають всім бажаючим.

«Це вже 4-й сезон з того часу, як ми відкрили такий проект для нашої молоді соціально незахищених верств населення.  Хочу сказати, що кожен рік ми аналізуємо свою роботу, дивимося потреби наших жителів, щоб повністю задовольнити попит.  Так, в цьому році ми значно раніше почали збір одягу, щоб встигнути попрацювати з ним і дати більше можливостей жителям обрати те, що їм потрібно », - зазначила Ніна Іванівна.

В «Соціальному гардеробі» можуть одягнутися зі смаком сотні молодих хлопців і дівчат, запевняє депутат.  Говорить, тут можна підібрати речі молоді від святкової сукні з туфлями до стильного повсякденному одягу.  Ніна Павлюк наголосила, що такий шанс малозабезпеченим родинам подарували маріупольці всього міста.  Люди привозять речі, щоб допомогти тим, хто через фінансові труднощі не може їх купити.

Нагадаємо, організація «З нами добрі серця» знаходиться на пр.Металургів, 169.