Новини

Назад

Відбулося засідання робочої групи щодо підвищення ефективності роботи пересувної лабораторії «Атмосфера»

17 жовтня 2017, 09:19
1255
Екологія

На виконання розпорядження міського голови Вадима Бойченко на базі Департаменту з питань екології, енергоменеджменту, охорони праці та цивільної безпеки міської ради 13 жовтня відбулося чергове засідання робочої групи з питання підвищення ефективності роботи пересувної лабораторії «Атмосфера».

У заході взяли участь депутати міської ради, представники Донецького регіонального центру гідрометеорології, Маріупольської гідрометеорологічної обсерваторії та ПДТУ.

В ході засідання члени робочої групи обговорили подальші дії, спрямовані на оптимізацію і розширення екологічного моніторингу в Маріуполі. Всі сторони підтримали пропозицію про необхідність збільшення штату маріупольської гідрометобсерваторії. У цьому з боку міської влади буде надана відповідна підтримка. Також обговорювалися питання щодо майбутнього розширення технічної бази моніторингу та коригування маршрутів пересувної лабораторії згідно побажань жителів.

«Нашим завданням є створення максимально ефективної системи моніторингу стану навколишнього середовища в місті і кращої в країні. Досягти цього можна лише спільними зусиллями всіх профільних служб міста», - зазначив Ваагн Мнацаканян, директор департаменту з питань екології, енергоменеджменту, охорони праці та цивільної безпеки міської ради.