Новини

Назад

«ЯМаріуполь. Житло»: разом з партнерами облаштовуємо соціальне житло для маріупольців

08 травня 2024, 18:10
96
Суспільство

У Дніпрі триває підготовка до відкриття нового соціального житла для маріупольців. В одній із будівель вже завершилися ремонті роботи та поступово приступають до облаштування. У цьому допомагають наші партнери – ГО «Проліска», яка працює за підтримки УВКБ ООН.

Організація передала ковдри, подушки, пледи, постільну білизну, лампи, термоси, посуд, рушники, сушарки для білизни, столи, тумби кухонні, дзеркала. Усе для створення затишку та комфортну родин, які будуть тут жити.

«Продовжуємо створювати соціальне житло для маріупольців у Дніпрі. Це 6 секцій приміщень. Наразі 10-ти поверхова будівля під соціальне житло майже готове. У ньому зможуть жити до 400 маріупольських родин. Дякую Уряду Франції, Міжнародній організації з міграції, ГО «Проліска», SCM та усім іншим партнерам за підтримку», – мер Маріуполя Вадим Бойченко.

ГО «Проліска» однією з перших долучилася до облаштування першого приміщення «ЯМаріуполь. Житло». Пізніше допомагали у ньому облаштувати підземне укриття.

«Тепер допомагаємо забезпечити майбутніх мешканців другого гуртожитку речами щоденного вжитку - пледи, постіль, посуд та інші елементи комфортного проживання. Розуміємо, що люди, які втратили все, потребують постійної підтримки та допомоги», – консультант у сфері захисту ГЦ «Проліска» м. Дніпро Олексій Пріма.