Новини

Назад

Маріупольський міський центр зайнятості проводить міні-ярмарки

13 квітня 2018, 08:03
878
Соціальне забезпечення

Щотижня в центрі зайнятості проходять заходи з укомплектування вакансій – для шукачів роботи влаштовуються міні-ярмарки вакансій та презентації роботодавців, де безробітним пропонують роботу на підприємствах міста.

Цього тижня в Маріупольському міському центрі зайнятості відбулося три подібних заходи за участю п’ятьох підприємств. Маріупольцям пропонували більше 20 вакансії, серед яких: начальник дільниці, майстер виробничої дільниці, помічник керівника підприємства, електромонтер, слюсар-ремонтник, продавець, касир, адміністратор, мийник посуду, штукатур, покоївка, тракторист, водій, газорізальник, електрозварник ручного зварювання, машиніст крана автомобільного, муляр, стропальник, підсобний робітник, формувальник залізобетонних виробів та конструкцій.

В рамках заходу присутніх проінформували про послуги служби зайнятості, що сприяють працевлаштуванню, зокрема: допомога у складанні відеорезюме та організація онлайн-співбесід, ознайомлення з відеопрезентаціями роботодавців та відеовакансіями тощо.

Заходи відвідали 62 безробітних, 16 з яких виявили бажання працевлаштуватися після додаткової співбесіди.