Новини

Назад

На 25-й сесії Степан Махсма підбив підсумки роботи міської ради (ФОТОРЕПОРТАЖ)

27 грудня 2017, 16:40
868
Сесії міської ради, Діяльність депутатського корпусу

 Перше питання порядку денного: результати роботи Маріупольської міської ради у 2017 році. Секретар ради розповів, чого вдалося досягти шляхом планомірної роботи і співпраці депутатів, заступників міського голови та кожного структурного підрозділу під керівництвом міського голови Вадима Бойченка.

«Чітке бачення, розстановка пріоритетів розвитку дає нам можливість працювати на результат і змінювати Маріуполь на краще», - почав доповідь Степан Махсма.

За підсумками опитування, яке проводив у Маріуполі Міжнародний республіканський інститут, у населення зростає довіра до влади, жителі звертаються до депутатів по допомогу й бачать зворотний зв'язок.

Що стосується сесійної роботи, в 2017 році вдалося провести 11 пленарних засідань, прийнявши десятки прогресивних рішень.

Показала позитивну динаміку і така форма роботи, як День депутата. У цьому році їх провели шість разів, з детальним вивченням проектів, питаннями і зауваженнями.

А запуск у роботу нового офіційного сайту Маріупольської міської ради, стало дієвим інструментом, що сприяє відкритості та прозорості діяльності міської ради.

Завершив свою доповідь Степан Махсма відеоматеріалом, який проілюстрував, що уся Маріупольська міська рада - це єдиний механізм, метою діяльності якого є - сучасний, безпечний, спортивний, здоровий та прогресивний Маріуполь.

Із зали лунали слова подяки всій команді міської ради. Зокрема, від імені усіх КСН Маріуполя слово взяла голова комітету «Селище Слобідка-Гавань» Єлизавета Коновчук: «Дякуємо за чуйність і терпіння всієї міської влади і окремо Степану Махсмі за те, що багато уваги приділяє розвитку КСН, за мотивацію та допомогу у розвитку».

«Не можу сказати, що в цьому році ми відпрацювали на «відмінно», але багато важливих проектів нам вдалося прийняти. Разом з депутатами поставили цілі, визначили пріоритети на наступний рік і будемо рухатися до їх досягнення», - резюмував секретар ради в інтерв'ю журналістам.