Новини

Назад

UNIC запрошує маріупольців на семінар на тему комплаєнсу в трудових відносинах

18 листопада 2019, 17:28
902
Оголошення

Всеукраїнська Мережа Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) запрошує відвідати регіональний Семінар у місті Маріуполь. Він пройде 21 листопада, з 10:00 – 14:00. Місце зустрічі – «Халабуда Хаб» (БЦ «Галакс», вул. Нільсена, 60). Головна тема - «Комплаєнс у трудових відносинах: практичні інструменти усунення корупційних ризиків». Участь у заході безкоштовна, за умови попередньої реєстрації.

У 2018 році UNIC спільно з Програмою розвитку ООН в Україні провела серію регіональних Семінарів. Їх метою було об’єднання зусиль бізнес-спільноти, державних органів, представників громадськості, неурядових організацій, господарських об’єднань та засобів масової інформації для популяризації ділової доброчесності в Україні. Семінари пройшли у восьми містах України: Харкові, Львові, Одесі, Вінниці, Дніпрі, Iвано-Франківську, Рівному та Чернігові. Продовжуючи традицію проведення освітніх заходів в регіонах в 2019 році, Мережею охоплено ще 5 міст України – Черкаси, Хмельницький, Луцьк, Маріуполь та Миколаїв. Серія регіональних семінарів 2019 організована в рамках проекту «Доброчесність як правило для ведення бізнесу», що фінансується Королівством Нідерланди.

Організатор семінару UNIC, за підтримки Ради бізнес-омбудсмена, Посольства Королівства Нідерландів в Україні, Торгово-Промислової Палати України. Партнер заходу - Маріупольська асоціація підприємців.

Реєстрація доступна за посиланням: https://forms.gle/mgbjEn5MWKLYQpWC7 Електронне повідомлення з зазначенням статусу реєстрації буде надіслано протягом 1-2 робочих днів з дати подання заяви.

Програма заходу доступна за посиланням: https://bitly.su/0cbcyXA

У разі виникнення у вас будь-яких питань просимо звернутися до Дар’ї Білінської за телефоном: +38 067 372 33 06 або електронною поштою: [email protected]