Новини

Назад

Депутатські прийоми он-лайн: чим цікавляться містяни сьогодні

26 березня 2020, 15:55
436
Діяльність депутатського корпусу

Дотримуючись вимог карантину, депутатський корпус міста перейшов на дистанційну комунікацію з мешканцями. Вже другий тиждень поспіль депутати спілкуються з городянами через електронні скриньки, соціальні мережі та різні девайси. Статистика таких звернень свідчить, що наразі люди більше цікавляться тлумаченням карантинних заходів та просять більше інформаційної допомоги.

Щоденно пишуть та телефонують мешканці депутатові Володимиру Курському. «До мене звертались представники ОСМД, це було ще на початку карантину, просили розтлумачити, як правильно вчинити з документацію, бо обмежена робота деяких офісів. Ми знайшли вихід, аби люди могли вирішити свої проблеми. Було навіть звернення з питанням, куди повідомляти, якщо є інформація про містян, котрі повернулися із-за кордону та не перебувають в ізоляції. Це свідчить про свідомість маріупольців, про прагнення підтримати стабільною ситуацію у місті», - підкреслив депутат Курський.

Депутат Володимир Яковенко здебільшого працює на морських селищах. «Люди звикли безпосередньо спілкуватись, ставити питання, тому під час карантину постійно телефонують, поки не має звичних прийомів у КСНі. Наші департаменти працюють дуже напружено, багато інформації, тож треба з населенням спілкуватись наживо, роз’яснювати, за допомогою телефонного дзвінка, аби просто попереджувати паніку»- розповідає депутат.

Через групу у вайбері «тримає руку на пульсі» депутатка Оксана Гринько. Говорить, пишається містянами, їх свідомістю та прагненням покращити ситуацію. «У нас дуже активні люди, вони швидко реагують на ситуацію, беруть участь у необхідних заходах, це вселяє позитив», - зазначила депутатка.