Новини

Назад

У Маріуполі зростає кількість облаштованих пішохідних зон та проїжджих ділянок (ФОТО)

13 липня 2020, 14:38
708
Діяльність депутатського корпусу

Спільно з комунальниками, райадміністрацією, депутати оперативно вирішують поставлені мешканцями проблемні питання.

У кожному районі міста проводяться роботи по асфальтуванню і відсипки доріг. Так, за підтримки депутата Юрія Дорошенка відсипана шлаком дорога на вулиці Виноградній. «Проїжджа ділянка знаходиться між приватним сектором та пляжем. Це не тільки шлях до моря, але й єдина дорога, яка веде до селищ Піонерське, Бердянське та Приморське. Людям було складно тут їздити і ходити», - розповів депутат.

А депутатка Тетяна Книш брала участь в організації проведення латочного ремонту на вулицях Льотній та Гоголя. «Це був суцільний бруд та пил. Особливо ситуація ускладнювалася, коли йшли опади. Адже вулиця Гоголя – єдина дорога, якою діти йдуть до школи»,- каже голова КСН «Машинобудівник» Юлія Катихіна.

Савелій Вашура допоміг у вирішенні проблеми асфальтування пішохідного тротуару від вулиці Клубній до вулиці Челюскінців, 16. «Жителі селища Горкий, вулиць Челюскінців, Кондрашкина скаржилися на розбитий пішохідний перехід. Я звернувся у Кальміуську райадміністрацію, визначили підрядну організацію та виконали роботи», - розповів депутат Вашура.

Депутати зазначають злагоджену роботу з райадміністраціями та комунальними службами. «Ми є зв’язуючею ланкою між цими структурами. Люди знають свого депутата, тому, найчастіше з такими питаннями звертаються безпосередньо до нього. Спільно з комунальниками вдається оперативно вирішувати проблеми», - зазначає Тетяна Книш.