Новини

Назад

У середу відбудеться засідання виконкому міської ради

19 квітня 2021, 16:34
593
Суспільство, Засідання виконавчого комітету

У середу, 21 квітня, о 14:00 відбудеться засідання виконавчого комітету. Він проходитиме у конференц-залі будівлі міської ради (вул. Митрополитська, 39). У зв’язку з карантинними нормами доступ до заходу буде обмежено.

Обмеження регламентовано постановою Кабінету Міністрів №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів», Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Протоколом засідання обласної комісії з ТЕБ НС від 24.02.2021 №7. Засідання проходитиме за присутності членів виконкому, доповідачів, співробітників організаційного відділу, представників ЗМІ.

Маріупольцям, які бажають виступити на засіданні, треба подати відповідну заяву на ім’я міського голови чи заступника міського голови – керуючого справами виконкому не пізніше, ніж за добу до його проведення. У заяві необхідно зазначити назву питання та його короткий зміст за суттю питань, передбачених виключно порядком денним засідання виконкому.

Із порядком денним, який вноситься на розгляд членам виконкому, можна ознайомитися за посиланням – https://mariupolrada.gov.ua/committee-decisions-project/proekt-porjadku-dennogo-21.04.2021