Новини

Назад

Працівники «Маріупольавтодора»: «Гордість бере, коли можу зробити щось гарне для свого міста»

08 серпня 2017, 09:50
644
Суспільство, Житлово-комунальне господарство

Ці люди  роблять маріупольські дороги. Вони – асфальтоукладальники комунального підприємства «Маріупольавтодор». Їх справа дуже нелегка, але кожен з них отримує справжнє задоволення, бо знає, що від якості доріг залежить безпека водіїв та пішоходів.

 «Маріупольавтодор» - це нове підприємство, яке стоїть на сторожі маріупольських доріг та тротуарів. Тут працюють загартовані люди, які готові вдосконалюватися в своїй діяльності та опановувати нове обладнання. Так, бригадир ремонтної ділянки Олександр Кравченко, розповідає, що ремонтом доріг займається близько 11 років. Спочатку працював на комбінаті, потім у «Зеленбуді», а згодом став бригадиром ремонтної ділянки «Автодору».

 «Робота важка, але вона того коштує. За цей час встиг звикнути до неї. Коли дивлюся на об`єм роботи, вже розумію скільки матеріалу необхідно для укладання асфальту», - додає Олександр.

На умови роботи асфальтоукладальники не скаржаться: "На підприємстві за кожним закріплена шафа, де можна залишити свої речі. А після важкого робочого дня можно прийняти душ та відпочити".

 Працівники зазначають, що останнім часом до лав «Маріупольавтодора» приєднується молодь. Приходять працювати й 20 річні хлопці, а старше покоління залюбки навчає їх азам «асфальтної справи». 

 Поділилися й про те, що справжнє задоволення отримують від похвали пересічних громадян. «Нещодавно до нас підійшла мама з маленькою дитиною. Хлопчик дякував нам за те, що тепер біля його дитячого садка гарна дорога, - ділиться ще один працівник «Маріупольавтодора. - Після цього я зрозумів, що працюю не дарма».

 Асфальтоукладальники відмітили й роботу сучасного обладнання. Кажуть, що звикли до техніки, з якою працювали у «Зеленбуді», але нова значно полегшила роботу та вдосконалила якість її виконання. 

Працювати у «Маріупольавтодорі» - це престижно. Підприємство запрошує у свою команду всіх охочих. «Нам приємно бачити упорядковані дороги. Гордість бере, коли можу зробити щось гарне для свого міста», - діляться асфальтоукладальники підприємства.​