Новини

Назад

Постійні депутатські комісії розглянули основні питання XV сесії (ФОТОРЕПОРТАЖ)

20 січня 2022, 16:00
602
Діяльність депутатського корпусу

Сьогодні о 13 годині депутати продовжили роботу у постійних комісіях та завершили розгляд основних питань. Працювали дві комісії з питань житлово-комунального господарства та енергозбереження, та з питань промисловості, транспорту, зв’язку та дорожнього господарства.

Депутати обговорили 12 основних проєктів рішень майбутньої сесії. Серед доповідачів - директор департаменту з питань управління енергетичними підприємствами міської ради Костянтин Пісмарьов. Він представив проєкт «Про створення комунального підприємства «Маріуполь ЕСКО»», яке буде займатися реалізацією та залученням фінансування для проєктів з енергоефективності та використання альтернативної енергетики у нашому місті.

Позитивну тенденцію у цьому питанні зазначив голова профільної комісії із питань житлово-комунального господарства та енергозбереження Андрій Федай. «Це говорить про те, що займаючись термо-модернізацією будівель соціального значення, залучаючи до користування альтернативну енергію у комунальних будівлях та спорудах, ми досягнемо значної економії коштів бюджету. Ці заходи сприятимуть зменшенню тарифів на користування енергоносіями», - підкреслив Федай.

Завтра всі депутатські комісії розглянуть питання, які стосуються компетенції департаменту по роботі з активами міської ради.

Остаточно голосувати по всіх питаннях депутати будуть 26 січня в сесійній залі.