Новини

Назад

Маріупольські футболісти перемогли полтавську «Ворсклу»

17 липня 2020, 09:35
564
Спорт

Вчора ФК «Маріуполь» зіграв з полтавською «Ворсклою» в рамках Прем'єр-ліги. Наші футболісти змогли з успіхом обіграти суперників з результатом 1: 2. Як підсумок - футбольний клуб зайняв 8-е місце, яке дає право в плей-офф поборотися за путівку до Ліги Європи.

Як повідомляє прес-служби ФК «Маріуполь», тренер Олександр Бабич, в порівнянні з матчем проти «Олімпіка», зробив три зміни: Муравський в центрі оборони замінив Яворського, на лівому фланзі грав не Горбунов, а Корнієнко, а в нападі Кащук змінив Топалова .

«Маріуполь» почав грати на випередження з перших хвилин. В середині тайму три моменти не реалізував Кащук. Спершу Олексій після прострілу Полегенько пробив метрів з п'яти - Ткаченко врятував полтавців від неминучого гола. Потім двадцятий номер гостей не зміг замкнути простріл Корнієнко. Нарешті, на 30-й хвилині Кащук пробив головою після ще одного флангового навісу.

Перша ж атака полтавчан після перерви завершилася голом. Після навісу з кутового Павлюк пробив головою з лінії воротарського. Азовці перехопили ініціативу. Але на 50-й хвилині футболісти «Ворскли» втекли в контратаку, яку з порушенням правил перервав Ігнатенко.

На 56-й хвилині азовці зрівняли рахунок. Вийшовший на заміну В'ячеслав Чурко реалізував пенальті, зароблений Кулаковим. На 87-й хвилині Кірюханцев забив другий гол полтавчанам.

Читайте також наші новини уFacebook та Telegram.

Фото: football.ua