Новини

Назад

Комунальники приступили до ремонту дорожнього полотна на проспекті Будівельників

15 березня 2021, 14:30
1028
Житлово-комунальне господарство, Транспорт, Розвиток інфраструктури

У Маріуполі стартував капітальний ремонт транспортної інфраструктури по проспекту Будівельників. На сьогодні роботи ведуться на ділянці від проспекту Миру до вулиці Бахчиванджи. На ділянці працюють комунальні підприємства «Маріупольавтодор» та «Водоканал».

«Першим етапом буде проведена заміна застарілого водоводу діаметром 500 мм на пластикові труби.  Протяжність - 610 метрів. На глибині близько двох метрів», - розповів начальник ділянки Приморського району КП "Маріупольське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства" Євген Якименко.

Другий етап - асфальтування. Також буде проведена заміна близько 2 км бордюрного каменю та облаштують близько 7 додаткових паркувальних місць.

«Після заміни труб, на місці траншей, буде укладено асфальтобетонне покриття. Це робиться для того, щоб за рік, на ділянці робіт «Водоканалу» сталася «усадка» землі та можна було рівно стелити новий асфальт. Всього прокладуть близько 1,1 км. Зараз ведуться демонтажні роботи», - зазначив начальник служби ремонтів ККП «Маріупольавтодор» Дмитро Домашенко.