Новини

Назад

Для маріупольців готують свято на День Святого Валентина

06 лютого 2018, 12:08
1528
Культура, Анонси міських заходів

У День всіх закоханих жителі та гості міста зможуть взяти участь в яскравому заході «Все буде LOVE» з безліччю локацій, інтерактивів і приємних сюрпризів.

Цього року в якості місця проведення буде задіяна площа Свободи та каток. Саме з останнім будуть пов'язані кілька цікавих моментів:

  • на льоду буде працювати караоке-зона «Lowa Lowa»;
  • пройдуть змагання серед закоханих пар «Між нами тане лід»;
  • на завершення заходу всіх гостей чекає святкова «дискотека» на льоду.

В рамках свята «Все буде LOVE» працюватимуть фуд-корт і тематичні фотозони, де кожен зможе зробити кадр на пам'ять. Для любителів загадок і інтелектуальних ігор створено зону «Love is», де можна буде взяти участь в конкурсі в стилі «запитання-відповідь», за правильну відповідь в якому учасники отримають символічні призи від партнерів святкового заходу.

Для самих маленьких гостей свята будуть працювати дитячі активності «Гномео і Джульєтта» в зоні ялинкові лабіринту (ігрова програма, конкурси та ігри).

Організатори свята планують провести безліч сюрпризів і несподіваних номерів в шоу-програмі, відкрити резиденцію Святого Валентина і запустити в небо величезне серце. Запрошуємо всіх взяти участь в самому яскравому подію лютого.

Місце проведення: площа Свободи, каток.

Початок свята: 14 лютого о 16.00.