Новини

Назад

Центр зайнятості допоміг маріупольчанці знайти роботу за покликанням

21 листопада 2017, 15:35
699
Суспільство, Соціальне забезпечення

Завдяки постійній роботі Маріупольського міського центру зайнятості з тимчасово безробітними, маріупольчанка Наталя Толмачова знайшла роботу за покликанням. Наразі жінка працює викладачем у Маріупольському професійному коледжі.

У лютому поточного року вона звернулася до Маріупольського міського центру зайнятості за допомогою у пошуку роботи.  За спеціальністю Наталя Толмачова -  машиніст крану.  Після  декретної відпустки  працювала менеджером з реклами, продавцем,  але душа тяготіла до іншого.

Коли жінка почула від спеціалістів центру зайнятості  про можливість пройти професійне навчання з професії «флорист», одразу зрозуміла – це те, чого  вона прагнула.  Навчання проходило майже шість місяців у Маріупольському професійному коледжі. Вона  зарекомендувала  себе  наполегливим  та старанним   учнем,  яка  окрім  опанування  учбової програми,  пропанувала  цікаві  теми для обговорення та нестандартні  практичні  завдання.

Після закінчення професійного навчання, Наталії запропонували спробувати  себе  вже  в  якості  викладача. Її приклад доводить, що  потрібно не зупинятися, а завжди  йти  вперед та досягати своє мети.