Новини

Назад

До дня місцевого самоврядування: депутати і КСН Маріуполя про свою роботу: "Це для нас - життя"

07 грудня 2017, 09:49
844
Діяльність депутатського корпусу

День місцевого самоврядування - професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних і обласних радах. У Маріуполі - це ті, хто представляє групу обранців від народу: міський голова і його заступники, представники міських управлінь, депутати, актив КСНів.

Депутат Маріупольської міської ради Світлана Ситник вважає, що місцеве самоврядування - це, свого роду, спосіб життя: "Нас обрали маріупольці, й ми не можемо не виконати їхні очікування".

Голова комітету "Селище моряків" Тетяна Козлова, яка вже понад 6 років працює на цій посаді, зазначила: "Місцеве самоврядування - для нас це життя. Я вже не один рік працюю з жителями нашого селища. Буває, що телефонують і вночі, просять допомоги в різних питаннях. Якщо я не буду жити життям моїх маріупольців - моя робота не буде ефективною. Не встигаю у відпустку сходити - то свята, то проблеми. Цим потрібно тільки жити".

Варто зазначити, що день місцевого самоврядування відзначається щорічно 7 грудня за наказом екс-Президента України Леоніда Кучми. У документі зазначаються причини нововведення: "З огляду на велике значення органів місцевого самоврядування для розвитку народовладдя, демократизації суспільних відносин та зміцнення української державності".