Новини

Назад

«У людей має бути чітке розуміння про терміни виконання робіт», - Олександр Голтвенко

24 липня 2017, 13:45
724

Така позиція першого заступника міського голови Олександра Голтвенко, яку він озвучив під час робочого об'їзду по ОСББ, де реалізується програма «Затишний двір». Зокрема, він поспілкувався з жителями ОСББ пр. Металургів, 102 та пр. Миру, 75.

Перший заступник міського голови приїхав на вищевказані адреси, щоб особисто проконтролювати хід робіт з благоустрою території та поспілкуватися з жителями, які підтримали реформу ЖКГ і встали на шлях переходу в ОСББ. Олександра Голтвенко цікавили питання термінів та якості виконання робіт, щоб двори були не тільки затишними, але й комфортними для відпочинку маріупольців. Він також вислухав плани мешканців щодо подальшого розвитку та благоустрою ОСББ.

Наприклад, по проспекту Миру, 75 тільки приступили до благоустрою двору. На місці жителі змогли задати профільним фахівцям хвилюючі їх питання та отримати на них вичерпні відповіді.

«У людей має бути чітке розуміння про терміни виконання робіт з конкретними датами. Повинен бути сформований чіткий графік робіт, щоб жителі розуміли, коли всі роботи з благоустрою двору будуть закінчені, щоб ОСББ також могло планувати свою діяльність», - підкреслив Олександр Голтвенко.