Новини

Назад

Небайдужі люди завжди поруч

21 вересня 2017, 16:12
618
Суспільство

Всі діти дуже схожі один на одного. Вони допитливі, непосидючі і щирі але - беззахисні. Деяким з них доля приготувала найжорстокіше випробування: волею долі вони в один момент залишаються зовсім самі в цьому світі!

Так, в Приморському районі двоє братів 9 та 10 років, Ярослав та Сергій, залишилися сиротами. Діти були відравлені до лікарні, а дальні родичі не в змозі взяти їх до себе в родину.

Службою у справах дітей вживалися заходи з пошуку родини, яка може взяти дітей до себе на виховання, щоб не допустити потрапляння дітей в дитячий будинок. Завдяки небайдужим громадянам нашого міста знайшлась сім’я, яка взяла братів до себе, але постало питання забезпечення дітей усім необхідним, так як вони не мали навіть необхідного одягу та речей після смерті батьків.

На допомогу родині прийшов приватний підприємець Маріуполя, який за власні кошти придбав усе необхідне для того, щоб діти могли піти до школи та організував святкове частування. Завдяки наданої ним допомоги Сергій та Ярослав в новій шкільній формі, з новими рюкзаками, оточені любов’ю та турботою нової сім’ї пішли до школи.

Приморська районна адміністрація висловлює подяку пыдприэмцю, який завжди чуйно ставиться до потреб дітей, які опинились в складних життєвих обставинах, і постійно надає допомогу у вирішення їх проблем.

Діти можуть бути щасливими лише тоді, коли усі ми не будемо байдужими.