Новини

Назад

Маріупольський центр обслуговування клієнтів ДТЕК Донецькі електромережі змінив адресу

14 серпня 2019, 11:14
6228
Суспільство

Маріупольський центр обслуговування клієнтів ДТЕК Донецькі електромережі переїхав. Тепер городян і жителів передмістя чекають за адресою вул. Ковальська, 3А. Спеціалісти ЦОК допоможуть з усіх питань щодо діяльності оператора системи розподілу. Про це повідомляє прес-служба «ДТЕК Донецькі електромережі».

Раніше за даною адресою розташовувався «Енергонагляд». Там, для комфорту клієнтів, зроблено ремонт приміщень. Наразі залишилося облицювати фасад будівлі.

Маріупольський ЦОК надає послуги, які пов’язані з роботою приладів обліку електроенергії, якістю напруги. Жителі можуть оформити нове приєднання до електромережі, подати заяву на укладення договору  про надання послуг з розподілу електричної енергії, паспорту точки розподілу, повідомити показання лічильника чи отримати необхідну консультацію.

Маріупольський ЦОК працює з 07:30 до 16:45 з понеділка по четвер, у п’ятницю скорочений робочий день до 15:30. Перерва з 12:00 до 13:00.

Дістатися центру обслуговування клієнтів можна автобусами № 112, 153, 157 (зупинка «Вулиця Торгова»), 117, 136 (зупинка «Площа Визволення»), тролейбусами № 1 (зупинка «Площа Визволення»), 2, 15 (зупинка «Вулиця Торгова»).

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.