Новини

Назад

Асфальтування та ремонт мереж: приморчани прийшли на прийом секретаря ради з комунальними проханнями (ФОТОРЕПОРТАЖ)

12 вересня 2018, 14:37
774
Діяльність депутатського корпусу

Сьогодні секретар Маріупольської міської ради Степан Махсма провів особистий прийом громадян в Приморському районі. На зустрічі з жителями був присутній і депутат Костянтин Карнаух. Бо ця територія входить до зони його обслуговування.

Як поодинокі звернення, так і колективні скарги: жителі Приморського району просили заасфальтувати внутрішні дороги, відновити аварійні інженерні мережі, вирішити ситуацію із підтопленням прибудинкових територій, озвучили й інші питання благоустрою.

Відразу кілька активістів, котрі мешкають на вулиці Зелінського, звернулися з проханням дати друге життя  покинутому спортивному майданчику. Люди хочуть побачити цю територію красивою зоною відпочинку. Степан Махсма дав доручення: розчистити ділянку і запланував виїзд на місце. Там буде прийнято рішення, який саме об’єкт місто збудує для комфорту місцевого населення.

Цілу низку питань прийшов обговорити с секретарем ради один з керівників ОСББ. Щоб активні жителі змогли впоратися з новою формою господарювання, Степан Махсма зобов'язав співробітників райадміністрації допомогти активістам та надати підтримку по всіх питаннях.

Крім благоустрою, скарг на недоліки комунальних служб, жителі попросили сприяння й в питаннях логістики. Так, необхідно корегувати роботу 34-го маршруту і не допустити зриву графіку руху.

«Більшість питань мешканців стосувались виконання ремонтних робіт. Ще раз переглянемо наші плани, і будемо вносити коригування таким чином, щоб жителі отримали результат. Не слід думати, що всі сили міста наразі задіяні на реконструкцію і поточні проблеми населення відійшли на другий план. Це не так. По-можливості питання будуть вирішуватись», - зазначив секретар ради Степан Махсма.