Новини

Назад

Маріуполь взяв участь у Міжнародній туристичній виставці LVIV TOUREXPO 2021

23 жовтня 2021, 11:35
578
Суспільство, Туризм

Минулого тижня в рамках Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності пройшла виставка - LVIV TOUREXPO 2021. У форумі та виставці взяли участь підприємств, фірм та організацій з України, Польщі, Словаччини, Ізраїлю, Туреччини, Грузії та багатьох інших країн.

Увесь туристичний потенціал Приазов’я презентували представники Донецької обласної державної адміністрації, представники територіальних громад та туристичної галузі області.

Маріуполь представили заступник директора ККП “m.EHUB” Вікторія Давва та керівниця Культурно-туристичного центру “Вежа” Христина Ханча. Відвідувачів знайомили з найновішими маріупольськими турпродуктами – гастрономічними екскурсіями на виноробню за містом, в грецьке селище Сартана, морськими прогулянками на катерах, а також екскурсіями на сігвеях та самокатах.  

«Ми поділилися своїм досвідом з колегам з інших міст. Розповіли про креативність у роботі та  творчі підходи. Також презентували наш культурний центр. Можу сказали, що Маріуполь лідер у цьому напрямку», - зазначила Вікторія Давва.

Також в рамках Міжнародної виставки пройшов форум “Центрів Туристичної Інформації: Відродження чи Нова Реальність?”. Основною темою виступу представниці нашого міста – стала маріупольська «Вежа», яка сьогодні є №1 серед усіх туристичних локацій міста. 

Керівниця маріупольського ТІЦ розповіла, що  послугами “Вежі” користуються 66% мешканців Маріуполя, 28% внутрішніх туристів та 6% мандрівників з інших країн. Усього 402 заходи відбулися за всі три роки роботи центру.