Новини

Назад

Депутат Юрій Дорошенко: «З ремонту доріг центральних вулиць та проспектів ми заходимо у двори багатоповерхівок та приватного сектору»

03 липня 2020, 11:30
452
Діяльність депутатського корпусу

Асфальтове покриття на вулиці Алмазній, що на Лівобережжі, потребувало ремонту. «Тут розташовані будинки приватного сектору. Дорога у ямах та вибоїнах. Літнім людям та жінкам з колясками було важко ходити по ній, особливо під час негоди», - розповідає голова КСН «Найдьонівка» Ольга Хмиз.

Про свої проблеми місцеві жителі розповіли депутату, голові постійної комісії з питань промисловості, транспорту та зв'язку Юрію Дорошенко. Він звернувся у Лівобережну райадміністрацію, там знайшли підрядника, що займається дорожніми роботами. Зараз частина дороги вже відремонтована. У планах провести ремонт й провулка Калузьського, де вже знято старе дорожнє покриття.

«Ремонти доріг таких вулиць, як Алмазна, показують, що місто переходить з центральних проспектів та вулиць у двори багатоповерхівок та приватного сектора. Це хороша практика, люди чекають і ми поетапно приведемо у порядок території», - зазначив депутат Юрій Дорошенко.