Новини

Назад

Сергій Захаров допомагав вирішувати проблеми маріупольців

18 грудня 2018, 16:48
609
Суспільство

Сьогодні заступник міського голови Сергій Захаров провів особистий прийом громадян. Маріупольців цікавили питання розвитку інфраструктури міста, відновлення водопостачання, прочищення лівневок, ремонту вуличного освітлення.

На прийом прийшла жінка з проханням замінити електроопору в приватному секторі. Дерев'яний стовп покосився і навис над газовою трубою. За підсумками зустрічі в «Міськсвітло» та «ДТЕК» буде відправлений запит на виїзд інспекції за адресою.

Ще одна нагальна проблема жителів - вузька проїзна частина по вулиці Казанцева. Вона шириною 2,5 метрів, що ускладнює двосторонній рух транспорту. Сергій Захаров віддав доручення скликати з цього питання комісію за участю «Маріупольавтодора», районної інспекції з благоустрою, департаменту транспорту і зв'язку, представників поліції. На місці фахівці складуть подальший план дій.

На проблеми з електроенергією поскаржилися мешканці селища Слобідка. За їх словами, за місяць їм відключали електрику п'ять разів, в тому числі через порив електрокабелю. Також вони просили провести зовнішнє освітлення до кількох житлових будинків. На прийомі відзначили, що в 2019 рік у Маріуполі запланований ремонт зовнішнього освітлення у всіх районах міста.