Новини

Назад

«Маріуполь» зіграв внічию з «Ворсклою»

07 жовтня 2019, 11:11
600
Спорт

В рамках 10-го туру української Прем'єр-ліги футболісти «Маріуполя» провели матч з полтавською «Ворсклою». Команди боролися за перемогу до кінця, але розійшлися нічиєю - 1:1. Про це повідомляє прес-служба ФК «Маріуполь».

Маріупольці пішли в атаку з перших хвилин. Чурко увірвався в штрафну, але пробити по мокрому м'ячу не зміг. В кінці тайму маріупольці посилили тиск на ворота господарів. Маріупольці раз за разом розкривали фланги оборони «Ворскли», але нанести разючий удар так і не змогли.

Відкрив рахунок на 57-ій хвилині гравець «Маріуполя» Сергій Чоботенко. Захисник ударом головою з декількох метрів забив гол у ворота суперника.

Останні 15 хвилин перетворилися на «болотний» бій - дощ остаточно добив поле. Не тільки з м'ячем було важко працювати, але і на ногах втриматися було проблематично. Як підсумок, Олександр Бабич провів відразу дві вимушені заміни - через травми не змогли продовжити гру Чурко і Яворський.

Полтавський клуб відігрався тільки в компенсований до другого тайму час. Денис Васін відправив м'яч у сітку Євгена Гальчука. У підсумку матч завершився нічиєю.

Після гри з полтавською командою, «Маріуполь» розташувалася на восьмому місці в турнірній таблиці. В активі команди Олександра Бабича 10 набраних очок. Полтавчани займають десяту сходинку.

У наступному турі Чемпіонату України «Маріуполь» зіграє з ФК «Дніпро-1».

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.