Новини

Назад

«Громадський бюджет»: у маріупольській школі відбувся олімпійський урок

16 вересня 2019, 10:00
583
Спорт, Громадський бюджет

У маріупольській загальноосвітній школі №33 пройшов олімпійський урок. Ініціатором проекту став тренер-викладач комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Атлетик» Маріупольської міської ради Андрій Матійченко. Проект реалізовано завдяки міській програмі «Громадський бюджет».

Почесними гостями заходу стали олімпійський чемпіон з плавання Олександр Сидоренко, майстер спорту міжнародного класу з греко-римської боротьби, директор ОСДЮСШ олімпійського резерву з видів боротьби Олександр Соколов, а також представники відділення НОК України в Донецькій області Дмитро Подопригора і Роман Караваєв. Гості привітали учнів та вчителів з днем фізичної культури і спорту, а також наголосили на важливості спорту як основної складової здоров'я підростаючого покоління.

Олександр Соколов розповів про роль греко-римської боротьби в житті. Підростаючі спортсмени КДЮСШ «Атлетик» провели майстер-клас для всіх присутніх.

Також школярі взяли участь у безпрограшній вікторині, в якій розігрувалися пам'ятні призи від НОК України в Донецькій області. Окрім цього, за підтримки обласного департаменту юстиції в рамках всеукраїнського проекту «Захисти себе» був проведений урок «Проти булінгу».

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.