Новини

Назад

«Депутат у смартфоні» - на 53 сесії депутати проголосували за запуск чергового електронного сервісу для мешканців (ФОТО)

25 червня 2020, 16:45
610
Діяльність депутатського корпусу

Відтепер, щоб залишити своє звернення депутату Маріупольської міської ради, достатньо подзвонити на Контакт-центр 15-55 і поспілкуватися з оператором. Дані будуть оброблені і відправлені депутату.

«Наша мета – стати ще більше зручними, доступними і відкритими. Тому ми продовжуємо впровадження сучасних форм та стандартів комунікації», - каже т.в.о. директора департаменту адміністративних послуг Сузанна Костромітіна.

«Депутат у смартфоні» - спільний проект управління «Секретаріат ради» і Контакт-центру. Зараз запущена пілотна версія, яка дозволить відпрацювати усі етапи процесу.

«Цей сервіс скорочує дистанцію між мешканцями і депутатами VII скликання, надає людям свободу і вибір. Тобто, заявник сам вирішує: в який час йому зручно подзвонити і якому депутатові залишити звернення. Місто йде шляхом диджиталізації і запрошує мешканців у сучасні сфери комфортного життя», - відмічає секретар ради Степан Махсма.

«Ідея розширити перелік комунікацій Контакт-центра виникла не випадково. Це затребуваний сервіс серед населення, тому і ста основою при виборі платформи», - підкреслив секретар ради.